English
 

Noen tjenester fra IT-avdeling

IT-avdeling tilbyr flere tjenester. Her er noen som kan være nyttige for flere:

hjemmekontor.uib.no

er en løsning basert på terminalserver som distribuerer programmene i MS Office-pakken. Løsningen kan være et alternativ til brukere som ikke får tilgang til 'remote desktop' fordi de har tilgang til administrative programmer. IT-avdelingen har en mer utførlig beskrivelse. Ordningen krever godkjenning av personalleder.

Personlig webside

Alle med konto på UiB kan lage personlige web-sider. For mer informasjon gå til IT-avdelingen beskrivelse.

Web-hotell

Web-hotell er et tilbud som er ment for større web-oppgaver enn personlig side. Web-hotell tilbyr skript-programmering (php) og database (mysql). Dessuten får du 'penere' url f.eks.: <tema>.uib.no. It-avdelingen  har mer info om web-hotell.

Deling av store filer (vedlegg)

Det er begrenset hvor store filer som kan sendes vha. email. IT-avdelingen har en løsning for deling av store filer via web. Mer på ITA.

WEB-basert  prosjekt-styring

It-avdelingen har nå  etablert et web-basert prosjektstyringsverktøy (prosjekt.uib.no) som kan bidra til bedre informasjonsflyt og oversikt over viktige prosjekter. All informasjon ligger på ett sted og er lett tilgjengelig. Tjenesten er tilgjengelig for alle ansatte og studenter ved UiB. Du kan lese mer om tjenesten på https://it.uib.no/Prosjekt.uib.no.

WEB-basert Skjemaverktøy

It-avdelingen har nå  etablert et web-basert skjemaverktøy (http://skjemaker.app.uib.no).  Brukere kan lage enkle påmeldingsskjemaer som ikke krever avansert rapporteringsfunksjonalitet. Alle påmeldingsdata ligger på ett sted og er lett tilgjengelig. Passer til enkle påmeldings- ,spørre- og evaluerings-.skjema

 

 

 

. Personlig side ITA
   
  Web-hotellet
   
  Store vedlegg
   
   
   
   
   
   
   
   
   

 

 

Universitetet i Bergen, Institutt for biologi
Postboks 7800 N-5020 Bergen
Sist oppdatert: 2013-01-17  
Logg inn